21 Kasım 2010 Pazar

Sephorayı sever misiniz o zaman SPACE .NK'e bayılacaksınız!

1993 yılında Nicky Kinnaird tarafından ilk mağazası Londra'da açılan SPACE .NK lüks bir Sephora olarak tanımlanabilir. Açılışından bu yana İngiltere dışına da genişleyerek New York başta olmak üzere Amerikada da kendi mağazalarını açmaya başladı. 2008 kasım ayından beri Bloomigdaleslerde büyük köşelerde satış yapılmaya başlaması SPACE .NK'in Amerika pazarında daha çabuk yayılmasına yardımcı oldu.

Makyajdan muma, el sabunundan oda parfümüne her ürünün özenle seçildiği mağazalar benim Londraya yolum düştüğünde girmeden dönmek istemediğim yerlerden biri. Her giren alışveriş yapmasa da lüks katagorisinde ne tür markalar ve ürünler olduğunun görülmesi için çok aydınlık ve sade dekore edilmiş mağazalar. Ürünler bir camekan veya tezgahın arkasına değil kolayca ulaşılması amacı ile çok yüksek olmayan raflara testerları ile birlikte yerleştirilmiş.

Benim favorim SPACE .NK likid el sabunu ve kremi setleri. Daha önce bahsettiğim gibi her türlü sabunu kullanamadığım için cebimdeki akrebi bu konuda dinlemeyip ellerimi kurutmayan ve gün boyu iç acıcı kokusuyla keyifimi yerine getiren bu sabunu parama kıyıp alıyorum. Farklı isimlerde farklı karışımlarla elde ettikleri çeşitli sabunlarının hepsinin kokusu güzel. Farklı kokuları koklayıp en beğendiğinizi siz de edinebilir veya bir yakınınıza her elini yıkadığında sizi hatırşaması amacı ile hediye alabilirsiniz.


SPACE .NK de satılan diğer markalar- Acqua di Parma, Agent Provocateur, Amenity, Anthony Logistics, Antonia’s Flowers, AR457, Aromatherapy Associates, Art of Shaving, Barielle, Bumble and Bumble, By Terry, Caudalie, Chantecaille, Darphin, Diptyque, Dr Brandt, Dr Lipp, Dr Sebagh, DuWop, Erbaviva, Eve Lom, Frederic Fekkai, Freeze 24-7, Huiles & Baumes, Ina Crystals, Institut Esthederm, Kiehl's, Lancaster, Laura Mercier, Leaf & Rusher, Lipstick Queen, Lola Kelly, Marc Jacobs, MD Skincare, Menscience Androceuticals, Min New York, Model Co, Nars, Nude Skincare, Peter Thomas Roth, Philip B, Philosophy, Phyto, Pro-Ferm, Ren, Revive, Rodial, Sheerino’Kho, Solange Azagury-PartridgeStila, Strivectin, Talika, Yu-Be, Zelens.


Daha fazla bilgi ve mağaza lokasyonları için- http://www.spacenk.co.uk/home.do


Fotograflar- http://www.recipeformen.com/sv/0000069.asp, http://www.shoppingblog.com/blog/725082



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder